Hoxha: Gastronomët e Gjakovës do të marrin pjesë në protestë, po punojmë me 10% të kapaciteteve

Hoxha: Gastronomët e Gjakovës do të marrin pjesë në protestë, po punojmë me 10% të kapaciteteve

Gastronomët e Kosovës, nesër do të organizojnë aksion paralajmërues dhe mbyllje një orëshe të lokaleve, duke i dorëzuar simbolikisht çelësat te Qeveria dhe Parlamenti i Kosovës. Për të ngritur zërin dhe kërkesat e tyre që i vlerësojnë si legjitime dhe të arsyeshme, sipas tyre, qarkullimi ditor ka rënë derin në 80% ndërsa puna më e madhe gjatë verës është në orët e mbrëmjes, kohë kur duhet të mbyllin lokalet për shkak të vendimeve qeveritare./21Media