Kërkojnë heqjen e masave kufizuese, paralajmërojnë protesta 

Kërkojnë heqjen e masave kufizuese, paralajmërojnë protesta 

Në shenjë pakënaqësie ndaj Qeverisë së Kosovës, për mospërkrahje financiare dhe mosshfuqizim të masave kufizuese, gastronomët e Kosovës thyen pjata përpara qeverisë, derisa paralajmëruan protestë në ditët në vijim. Edhe qytetarët po ankohen se janë  lodhur nga masat kufizuese./21Media