Gërvalla: Qeveria jonë është serioze lidhur me dialogun!

Intervistë e TV21 me ministren Donika Gërvalla
Në Ohër të Maqedonisë së Veriut po mbahet konferenca ndërkombëtare “Forumi Dialogu i Prespës” me pjesëmarrjen e zyrtarëve më të lartë nga rajoni si dhe zyrtarë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian. Në këtë konferencë po merr pjesë edhe ministrja e punëve të jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla, e cila i dha një intervistë kolegut tonë në TV21 në Shkup, Besir Arifi./21Media

Back to top button