Gërxhaliu: Diaspora në të kaluarën ka luajtur një të çmueshëm

Gërxhaliu: Diaspora në të kaluarën ka luajtur një të çmueshëm

Kosonavirusi, siç është bërë e ditur edhe në nivel global, po reflekton edhe në sferën e Ekonomisë. Eksperëtët  vendës të  kësaj fushe vlerësojnë se rënia e remitencave nga diaspora pikërsisht për  shkak të pandemisë, do të jetë alarmante për Qeverinë e Kosovës pasi do të ndikojë në stabilitetin social dhe në parashikimet buxhetore për vitet në vijim./21Media