Mungesa e kuadrove sfida më e madhe e bizneseve

Mungesa e kuadrove sfida më e madhe e bizneseve

Një ndër barrierat më të mëdha për bizneset mbetet korrupsioni, ekonomia informale, furnizimi dhe kostoja e lartë energjisë elektrike, kamatat e larta dhe burokracia, tha kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliu në konferencën lidhur me dialogun dhe ambientin e të bërit biznes-politikat fiskale./21Media