Gjatë janarit të këtij viti në Klinikën e Gjinekologjisë në Spitalin e Gjakovës “Isa Grezda” kanë lindur 133 fëmijë.

Nga ta 79 janë djemë dhe 61 janë vajza. Siç njofton spitali 35 lindje kanë qenë me prerje cezariane.

Ndërkohë që sipas raportit gjatë muajit janar në Spitalin e Gjakovës janë hospitalizuar 963 pacientë.

“Gjatë këtij muaji kanë lindur 79 djem e 61 vajza (lindje me prerje cezariane kanë qenë 35)”, thuhet në njoftimin e spitalit./21Media

Raport mujor – Janar 2021

☑ Gjatë muajit Janar, në Spitalin e Përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë janë hospitalizuar:…

Posted by Spitali i Përgjithshëm Gjakovë on Sunday, February 7, 2021