Amerikani Michael Sharp dhe suedezi Zaida Katalan, janë zhdukur në rajonin e Kasai të Kongos

Amerikani Michael Sharp dhe suedezi Zaida Katalan, janë zhdukur në rajonin e Kasai të Kongos

Janë gjetur dy trupa në Republikën Demokratike të Kongos, dhe dyshohet se trupat jenë të dy hetuesve të Kombeve të Bashkuara, që u zhdukën në fillim të këtij muaji, tha sot babai i një prej viktimave.

Amerikani Michael Sharp dhe suedezi Zaida Katalan, janë zhdukur në rajonin e Kasai të Kongos. Ata ishin në një grup ekspertësh, kur janë zhdukur, deri sa mbikëqyrshin sanksionet e Këshilli i Sigurimit ndaj Republikës Demokratike të Kongos.