Gjendje më e mire më koronavirus në vend

Shumica e të infektuarve janë të pa vaksinuar
Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës, bëri të ditur se në spitalet e përgjithshme dhe klinikat e COVID-19, janë duke u trajtuar 165 pacientë të infektuar me koronavirus, ndërsa 14 pacientë janë në gjendje më të rëndë shëndetësore, si dhe 109 janë nën asistim të oksigjeno-terapisë.(Teksti-Aurela Elshani, kamera: Alban Ismaili)./21Media

Back to top button