Gjëra surreale në jetën reale

1 min read

Këtu jemi, të mbërthyer mes ëndrrave dhe realitetit. Shikoni përreth jush! Nga njëra anë, ju jeni të rrethuar nga gjithçka që është e njohur, e vërtetë, e njohur. Por ndërsa hedh një vështrim më të afërt, mund të vëresh se sa e çuditshme, sa surreale mund të jetë bota dhe nuk është gjithmonë e qartë nëse jemi zgjuar apo nëse imagjinata luan.

Një komunitet online i dashur për artin dhe fotografinë ndan fotografi të gjërave që, rastësisht duken si art surreal. Edhe pse premisa është e drejtpërdrejtë, nuk janë gjë tjetër veçse foto, transmeton rtv21.tv.

Sigurohuni që të mbani një kontroll mbi atë që është e vërtetë ndërsa lëvizni poshtë./21Media