Verifikimi vlen për migrantët që kanë ardhur pa dokumente

Verifikimi vlen për migrantët që kanë ardhur pa dokumente

Dhoma e Lartë e Parlamentit gjerman miratoi masat për verifikimin e të dhënave përmbajtësore në telefonat mobil të migrantëve, të cilët kanë ardhur pa dokumente të vlefshme, shkruan AP.

Masat kanë të bëjnë me Agjencinë gjermane për Migrim dhe ato sipas nevojës mund të ndahen me të dhënat e gjetura me autoritetet tjera nëse situata vlerësohet e rrezikshme./21Media