Haradinaj: Shtime ka dhënë shumë në luftë

Haradinaj: Shtime ka dhënë shumë në luftë

Kandidati për kryeministër nga koalicioni PDK-AAK-Nisma, Ramush Haradinaj gjatë një tubimi zgjedhor në Shtime, tha se Kosovës i duhet një shtet pa korrupsion dhe shtet ligjor.

Sipas tij, Shtime ka dhënë shumë në luftë, por pas luftës po mungojnë investimet.

Për më tepër, kreu i AAK-së theksoi se qeveria e ardhshme nuk do ta lë vetëm asnjë qytetar, ndërkohë që do të ketë zgjidhje edhe për sektorin e shëndetësisë.

Haradinaj u bëri thirrje qytetarëve që ta votojnë listën me kandidatë të koalicionit PDK-AAK-Nisma, pasi ka një program të mirëfilltë për qytetarët e Kosovës./21Media