Gjimnazi Kembrigj në Pejë, i hapur 20 vite më parë, po cilësohet si tempull i dijes për nxënësit e mësimdhënësit e kësaj shkolle. Në ceremoninë e shënimit të dy dekadave punë e kontribut, morën pjesë deputetë të Kuvendit të Kosovës, përfaqësues të Odës Ekonomike por dhe familjarë./21Media

Gjimnazi Kembrigj në Pejë, i hapur 20 vite më parë, po cilësohet si tempull i dijes për nxënësit e mësimdhënësit e kësaj shkolle. Në ceremoninë e shënimit të dy dekadave punë e kontribut, morën pjesë deputetë të Kuvendit të Kosovës, përfaqësues të Odës Ekonomike por dhe familjarë./21Media