Edhe në Kosovë u shënua Dita Ndërkombëtare e Vajzave në Teknologji Informative. Me këtë rast u theksua rëndësia e inkurajimit të vajzave dhe të grave për të zgjedhur karrierën në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit./21Media

Edhe në Kosovë u shënua Dita Ndërkombëtare e Vajzave në Teknologji Informative. Me këtë rast u theksua rëndësia e inkurajimit të vajzave dhe të grave për të zgjedhur karrierën në fushën e teknologjisë së informacionit dhe komunikimit./21Media