Gjykata e Elbasanit lë në burg rusët e arrestuar për “spiunazh”

Prokuroria: Mund të kenë ardhur në Shqipëri me mision, të rekrutuar nga inteligjenca ruse
Gjykata e Elbasanit la në burg dy rusët dhe një ukrainas, të arrestuar pas incidentit në Uzinën e Armëve në Gramsh pak ditë më parë. Prokuroria tha se shtetasit rusë dhe ai ukrainas mund të kenë ardhur në Shqipëri me mision nga inteligjenca ruse.

Back to top button