Gjykata Speciale shpalos vendimin

Edhe një hap më afër ngritjes së aktakuzave

Gjykata Speciale të mërkurën do të shpalos vendimin në lidhje me kushtetutshmërinë e Rregullores së Procedurës dhe të provave që miratuan gjykatësit e Dhomave të Specializuara të Kosovës më 17 mars 2017.

Rregullorja hyn në fuqi 7 ditë pasi Dhoma e Specializuar ta thotë fjalën e saj rreth kushtetutshmërisë, vendim ky i cili do ti hap rrugën Prokurorisë të ngrit aktakuzat.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button