Prokuroria kërkon që dorëzimi i dosjes të lidhet me datën e gjykimit

Prokuroria kërkon që dorëzimi i dosjes të lidhet me datën e gjykimit

Mbrojtja këmbëngul në shtyrjen e fillimit të gjykimit në Hagë
Drejtuesit e lartë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi dolën para Gjykatës Speciale në Hagë, në konferencën e tretë për ecurinë e çështjes gjyqësore ndaj tyre. Pala mbrojtëse e ish-krerëve të UÇK-së, kërkoi që Zyra e Prokurorit të Specializuar në Hagë ta dorëzojë sa më shpejtë dosjen paraprake të lëndës, në mënyrë që ata të mund të përgatiten për hetimin. Këmbëngulën për shtyrjen e fillimit të gjykimit në Hagë./21Media