Grevë e punëtorëve të administratës së Gjykatës Themelore

Punëtorët e administratës së Gjykatës Themelore në Prishtinës, kanë hyrë në grevë për të shprehur pakënaqësinë për diferencën e madhe të pagave mes punëtorëve administrativ dhe gjyqtarëve e prokurorëve.
Thanë se do të vazhdojnë me masa sindikale deri në realizimin e kërkesave të tyre.(Përgatiti : Arlinda Hoxha) /21Media

Back to top button