Brenda një minuti, 21 vjeçarja Jasmin vdes në vaskë

Brenda një minuti, 21 vjeçarja Jasmin vdes në vaskë

Jasmin W . 21 vjeçare nga Austria përderisa po shijonte qaste relaksimi në vaskën me ujë po përdorte telefonin e saj. Por jo gjithçka përfundoi mirë, ngase gjatë përdorimit telefoni rrëshqet nga duart gruas dhe i bie në ujë, transmeton rtv21.tv

Brenda një minuti, 21 vjeçarja Jasmin vdes në vaskë, të shokuar kanë mbetur familjarët e saj pasi kanë shikuar se ç’ndodhi me Jasmin në banjo. Çdo ndihmë e shpejtë për Jasmin tashmë ishte vonë.

Autoritet lokale në Austri alarmojnë se gjatë përdorimit telefoni ishte në prizën elektrike, edhe pse priza nuk kishte lidhje me përtokëzim, por prapë apin rrezikun që pavarësisht të montimit sa më modern elektrik në shtëpitë tuaja të mos përdorët telefoni në dush apo vaskë./21Media