Zv/kryeministri i parë i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi sonte në Click Plus në TV21 foli edhe për vendosjen e testit PCR-negativ ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës.

Grubi tha se ky vendim për testet PCR mes RMV-së dhe Kosovës është absurd, raporton TV21./21Media