Avokatët mbrojtës kërkuan që gjyqi të mos nis para 30 gushtit

Avokatët mbrojtës kërkuan që gjyqi të mos nis para 30 gushtit

Në gjykatën Speciale në Hagë u mbajt konferenca e dytë statusore ndaj krerëve të Organizatës së Veteranëve të Luftës të UÇK-së, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. Pala mbrojtëse propozoi që gjykimi të mos nisë para 30 gushtit, 2021. Prokuroria ndërkaq paralajmëroi dorëzimin e dosjen paraprake të çështjes, pavarësisht ecurisë së hetimeve të palës mbrojtëse./21Media