Shoqata “Iliria” nga Suedia sjell kontingjentin e 21-të me ndihma mjekësore në vlerë mbi 150 mijë euro   

Shoqata “Iliria” nga Suedia sjell kontingjentin e 21-të me ndihma mjekësore në vlerë mbi 150 mijë euro   

Spitali rajonal i Pejës, ka pranuar një donacion të rëndësishëm nga shoqata “Iliria” dhe organizata “Human Bridge” të dyja nga shteti i Suedisë. Vlera e këtij donacioni kap shifrën mbi 150 mijë euro.(Teksti-Bahtir Cakolli,  kamera-Sahit Troshupa)./21Media