Cfare tha ish-drejtori i AKP-së, Ekrem Hajdari, para komisionit për Privatizim?

Cfare tha ish-drejtori i AKP-së, Ekrem Hajdari, para komisionit për Privatizim?

Ish-drejtori i Agjencinë Kosovare për Privatizim, Ekrem Hajdari, ka deklaruar para anëtarëve të Komisionit Parlamentar Hetimor për Privatizim, se ka pasur presion nga të gjitha anët për procesin e privatizimit dhe se ka pasur punësime partiake.
Hajdari tha se presioni ka ardhur nga grupe të interesit nga të gjitha partitë politike. Ndjekim deklaratën tij./21Media