Hamza: Kemi një rritje të të hyrave për 6 përqind

Konferencë e fundvitit e Ministrisë së Financave

Ministri i Financave, Bedri Hamza në konferencën e fundvitit, deklaroi se rritja ekonomike për këtë vit do të jetë 4.3 përqind. Shtoi se kjo është është rritja më e madhe në 5-6 vitet e fundit, dhe kryesisht ka ardhur si rezultat i investimeve./21Media

Back to top button