Hapet depoja e re e vaksinave të IKShPK-së

Është hapur depoja e re e vaksinave të Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës.
Ushtruesja e detyrës së ministres së Shëndetësisë, Dafina Gexha-Bunjaku, tha se hapja e kësaj depo kontribon në sigurimin dhe ruajtjen e vaksinave.
Hapjen e kësaj depo e mirëpritën edhe nga USAID dhe UNICEF në Kosovë.

Back to top button