Hapet panairi që promovon fermerët e Prishtinës

Afër 2 milionë euro investime në përkrahje të bizneseve

Për herë të parë në kryeqytet u hap “Panairi i Produkteve Vendore rajonale”, që ka për qëllim promovimin e prodhimeve lokale bujqësore të Prishtinës. Motoja e këtij panairi  tre ditor është “mendo për nesër blej produkte vendore” dhe synon që të avancojë zhvillimin rural./21Media

 

Back to top button