Hapet pishina e Gërmisë!

Fluks qytetarësh drejt kompleseve për fresikim dhe rekreacion

Pishina e Gërmisë ka hapur dyert për vizitorët. Drejtuesit e Pishinës tha se janë të gatshëm që t’i presin qytetarët çdo ditë duke ofruar maksimumin e shërbimeve. U bë e ditur se në këtë pishinë do të ketë kujdes të vazhdueshme të ekipit mjekësor, të shpëtimtarëve. Qytetarët kryesisht u shprehën të kënaqur.

Për moshat madhore çmimi është 2 euro ndërsa për fëmijët deri në moshën 12 vjeq është vëtëm 1 euro./21Media

Back to top button