Hapi i parë i Kosovës drejt NATO-s

Formohet grupi punues ndërinstitucional për anëtarësim në NATO
Qeveria e Kosovës formon grupin punues ndërinstitucional për integrimin në Aleancën Veriatlantike-NATO. Sponsor i kësaj nisme është Ministria e Punëve të Jashtme ndërsa në këtë grup punues përfshihen edhe Ministria e Mbrojtjes, Ministria e Brendshme dhe e Drejtësisë. U fol edhe për mundësitë e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës.(Përgatiti: Donika Osmani Mehmeti, kamera: Lulzim Fana). /21Media

Back to top button