Kosova është e rrezikuar nga korrupsioni dhe koalicioni PDK-AAK-Nisma  ka marrë obligim ta luftojë këtë të keqe, tha kandidati për kryeministër Ramush Haradinaj në tubimin nw Podujevë./21Media

Kosova është e rrezikuar nga korrupsioni dhe koalicioni PDK-AAK-Nisma  ka marrë obligim ta luftojë këtë të keqe, tha kandidati për kryeministër Ramush Haradinaj në tubimin nw Podujevë./21Media