Haradinaj: Parandalimi i dhunës, një avancim i jashtëzakonshëm

Tahiri: E kemi obligim ta plotësojmë komponentën e vlerësimit të gruas

Konferenca rajonale “Qasja në drejtësi për viktimat e dhunës në familje dhe në baza gjinore” për mesazh ka vlerësimin e gruas në shoqërinë kosovare. Kryeministri Ramush Haradinaj theksoi mundësinë e krijimit të një buxheti të qëndrueshëm për këtë kategori./21Media

 

Back to top button