Projektligji për arsimin e lartë peng i Listës Serbe

Bytyqi: Projektligji ka pësuar shumë ndryshime

Komisioni parlamentar për Arsim shqyrtoi në parim projektligjin për Arsimin e Lartë. Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, theksoi se në projektligj janë bërë disa ndryshime./21Media

Back to top button