Haradinaj: S’është koha të diskutohet se kush është veteran i vërtetë

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, sot në Kuvend tha se nuk është koha të fillohen edhe një herë diskutimet se kush është veteran i vërtetë e kush jo.
Ai tha se për një gjë të tillë ka pasur proces gjyqësor dhe tash është koha t’i respektojnë dhe nderojnë të gjithë ata.
“Nuk e meritojnë ofendimin që bash në këtë kohë me fillu edhe një herë diskutimet se kush është veteran i vërtet apo jo. Kush është luftëtar i vërtet apo jo. Nuk është koha e tillë, ka pas edhe një proces gjyqësor dhe tash është koha kur duhet t’i respektojmë dhe nderojmë ata”, tha ai./21Media

Back to top button