Havolli: Të mos mbetet askush pa u kontrolluar!

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion raporton në Komision Parlamentar

Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore të Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit. Tha se janë duke planikfikuar strategji të re në kontrollimin e pasurisë së deklaruar të zyrtarëve publik ku çdo vit do të kontrolloheshin institucione të ndryshme, pasi që sipas tij nga shorti që përzgjedhen zyrtarët, disa po mbeten jashtë këtij procesi./21Media

Back to top button