Prishtinë: Pejtoni janë lodhur me punimet e vonuara!

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Qytetarët akuzojnë Komunën e Prishtinës për vonesat në përfundim te rrugës

Punimet për rregullimin e rrugës dhe rrjetit të kanalizimit lagjen Pejton në Prishtinë, po u shkaktojnë probleme banorëve të kësaj lagje, të cilët ankohen për vonesa në kryerjen e projektit, i cili sipas tyre, ka filluar që një kohë të gjatë.(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Gyner MUJA)./21Media