Në prill rritet numri i viktimave të dhunës në familje që kërkojnë strehim

Në prill rritet numri i viktimave të dhunës në familje që kërkojnë strehim

Me rastin e përvjetorit të aprovimit të Konventës së Stambollit pas takimit me mbrojtësit e viktimave të dhunës në familje ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu tha se e sheh shqetësues rritjen e rasteve të dhunës në familje, për çka ka paralajmëroi se do të ndërmarrin masa për adresimin e dhunës. Vizitoi edhe Qendrën për Mbrojtjen e Grave dhe Fëmijëve dhe Policinë e Kosovës./21Media