“Të zgjedhurit e popullit të merren me prioritete, jo me gjuhë të ashpër”

“Të zgjedhurit e popullit të merren me prioritete, jo me gjuhë të ashpër”

Pas gjuhës së ashpër dhe ofenduese që u përdor dje në Kuvendin e Kosovës pati reagime të shumta. Ish-delegatë të Kuvendit të Kosovës, që shpallen deklaratën kushtetuese të 2 korrikut 1990 kritikuan gjuhën e përdorur në institucione të larta shtetërore. Lidhur me këtë gjuhë reagoi edhe diaspora e Kosovës, të cilët kanë mesazhe për përfqësuesit e popullit në Kosovë.(Teksti-Donika Osmani, Kamera: Berat Bahtiri)/21Media