Musliu: Taksa ka shkaktuar humbje te bizneset.-                                             Shahini: Do të vihet në pikëpyetje zhvillimi ekonomik i vendit .-Krasniqi: Jemi kundër heqjes së taksës pa reciprocitet.-                              Zeka: E mbështesim heqjen e taksës

Musliu: Taksa ka shkaktuar humbje te bizneset.-                                             Shahini: Do të vihet në pikëpyetje zhvillimi ekonomik i vendit .-Krasniqi: Jemi kundër heqjes së taksës pa reciprocitet.-                              Zeka: E mbështesim heqjen e taksës

Parlajmërimi I kryeministrit, Albin Kurti, se tarifën ndaj Serbisë do ta zëvendësojë me reciprocitet, ka ngjallur reagime të ndryshme pro  dhe kundër. Anash efektit politik të tarifës, përfaqësuesit e bizneseve mirëpresin reciprocitetin, pasi, sipas tyre, taksa u ka shkaktuar humbje të mëdha. Por ka edhe asociacione tjera që kërkojnë mbajtjen në fuqi të tarifës ndaj Serbisë.(Teksti- Aurela ELSHANI-kamera- O.Bykykbash & S.Bylykbashi )/21Media