Kopjet e dosjeve, të cilat arritën dje në zyrat e Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Clirimtare të Kosovës dhe që do të dorëzoheshin në prokurori tashmë u janë dorëzuar hetuesve të Speciales në Hagë që sot hynë në zyrat e kësaj organizate.

Sekretari i organizatës së Organizatës së Veteranëve të Luftës, Faton Klinaku tha se hetuesve të Speciales iu dorëzua edhe video-xhirimi i personit që i ka sjellë dosjet./21Media

Përgatiti: Aurela Elshani

Kamera: Fidan Bajrami