Disa biznese nuk i respektojnë masat anti-Covid

Disa biznese nuk i respektojnë masat anti-Covid

Qytetarët ankohen se në raste të caktuara puntorët e furrave nuk mbajnë dorëza gjatë shërbimit të klientëve, duke prekur bukën dhe paratë njëkohësisht.
Në Inspektoriatin Sanitar të Kosovës, thonë se janë të rralla rastet kur qytetarët janë ankuar për një gjë të tillë.(Teksti&kamera- Shqipe Miftari)/21Media