“Hijet e nacionalizmit po e pengojnë bashkëpunimin në Ballkanin Perëndimor, i dërguam letër Merkelit”

 

Raportuesja e Parlamentit Evropian për Kosovën, Viola von Cramon sot hijet e nacionalizmit ende po e pengojnë bashkëpunimin në Ballkanin Perëndimor.

Ajo në twitter ka shkruar se “ne nuk mund të ecim përpara pa pajtim, drejtësi dhe respekt të ndërsjellë”.

Viola von Cramon ka potencuar se me se anëtarët e PE-së i kanë dërguam një letër kancelares gjermane, Angela Merkelit për t’u siguruar që procesi i Berlinit gjithashtu përfshin pajtimin dhe synon progresin e vërtetë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button