Tarifat për sektorin komercial nga viti 2018

Tarifat për sektorin komercial nga viti 2018

Zyra e Rregullotarorit të Eenergjisë Elektrike ka propozuar heqjen e tarifave dimërore dhe verore për konsumtator të amvisërisë dhe atyre të sektorit privat të prodhimit.

Megjithatë edhe 17 vjet pas lufte banorët dhe bizneset në Kodrën e Trimave në Prishtinë kanë reduktime të ashpra të energjisë elektrike. Hiq më mire nuk janë as bizneset e mesme dhe të mëdha në Kosovë./21Media