Historike: FSK edhe në misione jasht vendit!

FSK mund të marr pjesë kudo në botë me kompetenca të plota
Prej sot Forca e Sigurisë së Kosovës mund të marrë pjesë kudo në botë në misione paqëruajtëse dhe ushtarake, me kapacitete të plota. Pas hyrjes në fuqi të ligjit të ri për dërgimin e FSK-së jashtë vendit, nohës të sigurisë vlerësojnë se kjo ka domethënie të madhe./21Media

Back to top button