Hoti: Duhet një Qeveri legjitime që të udhëheq me dialogun

Intervistë me deputetin e LDK-së, Avdullah Hotin

Lidhja Demokratike e Kosovës kërkon nga partitë politike që të gjenden një konsensus për dialogun me Serbinë, por pasi vendi të shkojë zgjedhje dhe t’i hapet rrugë një Qeverie të re.
Shefi i grupit parlamentar të LDK-së Avdullah Hoti ka deklaruar se ekipi negociator për bisedime me Serbinë nuk përfaqëson asgjë në këtë proces./21Media

Back to top button