Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti sot ka emëruar Sylë Vitinë këshilltar politik dhe drejtor të zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e UÇK-së.

“Përveç detyrave të tjera të parapara, Vitia do të punojë me prioritet për shqyrtimin e të gjitha kërkesave të kësaj kategorie, të cilat presin përgjigje”, thuhet në komunikatën e dërguar për medai na zyra e Kryeministrit. /21Media