“Prej nesër jemi të gatshëm të pranojmë vlerësimet e dëmeve nga komunat”

“Prej nesër jemi të gatshëm të pranojmë vlerësimet e dëmeve nga komunat”

Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti, ka vizituar sot fshatin Koretin, në komunën e Kamenicës, për të parë nga afër dëmet të cilat i kanë shkaktuar reshjet e ditëve të fundit. Tha se, është mirë që nuk ka asnjë viktimë si pasojë e vërshimeve dhe kjo tregon ngritjen e kapaciteteve të institucioneve që të reagojnë në raste të tilla.