Hoti ka kërkuar mbështetje për disa nga sektorët kyq në ekonominë e vendit

Hoti ka kërkuar mbështetje për disa nga sektorët kyq në ekonominë e vendit

Gjatë vizitës në Luksemburg ministri i Financave, Avdullah Hoti është pritur sot në takim nga zëvendëspresidenti i Bankës Evropiane për Investime (EIB), Dario Scannapieco, ku është diskuar rreth mundësisë së thellimit të bashkëpunimit edhe më tej.

Gjatë këtij takimi me theks të veçantë u diskutuar rreth Portfolios që ka Kosova me Bankën Evropiane për Investime, ku me këtë rast ministri Hoti kërkoi mbështetjen edhe më tej të Bankën Evropiane për Investime, me theks të veçantë për projektet që janë në kuadër të Klauzolës për Investime që përfshijnë projektet në sektorin e infrastrukturës rrugore dhe hekurudhore, në sektorin e shëndetësisë, në sektorin e ujërave, si dhe në sektorin e ngrohjes qendrore.