Heldt: Ky është investitori i parë strategjik.-Mustafa: Këto investime janë të rëndësishme për sektorin e energjisë

Heldt: Ky është investitori i parë strategjik.-Mustafa: Këto investime janë të rëndësishme për sektorin e energjisë

Kryeministri, Avdullah Hoti, gjatë vizitës Parkut të  Erës në Selac të komunës së Mitrovicës, që është projekt i “SOUI Kosova”, ndërmarrje e përbashkët kosovare, gjermane dhe izraelite, për prodhimin e energjisë së ripërtritshme, deklaroi se investimi në këtë sektor është i rëndësisë strategjike për vendin.(Teksti-Kujtesa Bajrami FANA, kamera- Valon DEMIQI)./21Media