Kërkoi që të respektohen masat kundër pandemisë dhe të ketë kujdes maksimal gjatë mbajtjes së mësimit

Kërkoi që të respektohen masat kundër pandemisë dhe të ketë kujdes maksimal gjatë mbajtjes së mësimit

Kryeministri, Avdullah Hoti, sot mori pjesë në përurimin e shkollës fillore të mesme të ulët “Haradin Bajrami” në fshatin Magurë të Komunës së Lipjanit. Kryeministri Hoti, duke uruar nxënësit, arsimtarët, prindërit për përurimin e shkollës, ka kërkuar nga të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit të kenë kujdes ne respektimin e masave kundër pandemisë!/21Media