Hoti: Në ditët dhe javët në vijim do të gjejmë zgjidhje për rrugën e Plavës.-Ramosaj: Patjetër se do ta ndërtojmë këtë rrugë.-Jannjiq: Rruga do të prishte qetësinë

Hoti: Në ditët dhe javët në vijim do të gjejmë zgjidhje për rrugën e Plavës.-Ramosaj: Patjetër se do ta ndërtojmë këtë rrugë.-Jannjiq: Rruga do të prishte qetësinë

Kryeministri Avdullah Hoti gjatë ditës vizitoi Deçanin.

Pas disa takimeve tha se në ditët vijuese do të bëhet zgjidhja e pwrbashkët për rrugën Deçan-Plavë, përkatësisht tek Manastiri i Deçanit, projekt ky që është pezulluar ditë më parë.(Teksti-Albulena NUHA, kamera-Berat BAHTIRI).21Media