Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se pasardhësi i tij në këtë post, Albin Kurti i ka pranuar të gjitha dokumentet për të gjitha proceset në dialogun me Serbinë dhe se mbetet i hapur për çdo informatë gjatë procesit sa Hoti ka udhëhequr me Qeverinë.

Ai ka thënë tutje se Kurtit i janë dorëzuar të gjitha materialet e tjera të nevojshme dhe se ato janë të protokolluara.

Hoti ka shtuar se Qeveria paraprake ka qenë plotësisht e përgatitur për procesin e dialogut./21Media

SQARIM

Me rastin e dorëzimit të detyrës, kryeministri të ri i janë dorëzuar të gjitha materialet e nevojshme, përfshirë…

Posted by Avdullah Hoti on Tuesday, May 11, 2021