Hoti takon kryetarët e komunave- temë bisede: Viti i ri shkollor

 Diskutohet për pandeminë Covid-19 dhe mundësinë për hapjen e shkollave

Kryeministri Avdullah Hoti u takua me kryetarët e komunave për të diskutuar rreth mënyrës së fillimit të vitit të ri shkollor, mbështetjen financiare për komunat për të menaxhuar me pandeminë Covid-19. Kryeministri Hoti deklaroi se nuk do të ketë lehtësim të masave anti-Covid,  derisa për mundësinë e fillimit të vitit të ri shkollor u tha se do të vendoset në mbledhjen e Qeverisë.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Sahit TROSHUPA/21Media

Back to top button